Každý, kdo nerad pobíhá v domě a pracně něco hledá – stalo se vám někdy, že jste potřebovali co nejrychleji sbalit věci na nějakou cestu, například na služebku nebo last minute dovolenou, a měli jste na balení omezený časový limit? S vestavěnou skříní na míru vám to půjde rozhodně lépe a rychleji, protože nebudete pobíhat ze sklepa do garáže, z garáže do předsíně, z předsíně do ložnice a z ložnice do obýváku a neustále něco hledat.

šaty ve skříni

Kdo má rád řád a pořádek – jestliže jste, jak se říká, „vysazení“ na pořádek, mnohem snáz se vám jej bude udržovat ve skříni s posuvnými dveřmi, kde je koncentrováno vše na jednom místě, než v deseti menších skříních na několika místech.

Komu záleží na vzhledu obytného prostředí – někteří lidé jsou schopni doslova nacpat šatní skříně i do obýváku, a vytvoří z něj spíše sklad, nežli prostředí pro relax, posezení, debaty s přáteli a další činnosti ve volném čase. Dalším problémem je i to, že šatní skříně vytváří v místnosti jakousi nepřirozenou bariéru, je to dáno jejich rozměrem, který obvykle končí půl metru od stropu, což vytváří dojem, že tam ten kus nábytku prostě nezapadá. Skříně na míru se naopak koncipují tak, aby zaujaly místo od stropu až k podlaze a vyplnily jej posuvnými dveřmi v zajímavém dekoru, což pak působí komplexně a spíše zajímavě. Skříně tu poté vytvoří souvislou stěnu, což připomíná běžné zdivo, a ztrácíte dojem, že by byl tento nábytek https://www.xxxlutz.cz/ něčím silně rušivým.

skříně na míru

Kdo má raději vzdušnější obytné prostory – značnou výhodou vestavěných skříní na míru je možnost velkého rozpětí umístění v různých prostorách bytů a rodinných domů či rekreačních nemovitostí. Jinými slovy, nemusí být nutně v ložnici, naopak ložnice se nedoporučuje nábytkem příliš utěsňovat, aby zůstala více vzdušná, a namísto toho ji necháte vystavět v předsíni, v hale a na dalších místech, která slouží jako užitková a pracovní.

Similar Posts